u

Contact

Mailen kunt u via: info@amsterdamdecoratieverhuur.nl
Bellen kunt u via: +31 (0)6 219 188 93
Afhalen kunt op op: Barndegat 8, Zaandam

u

Bezorgen

Wij bezorgen ook:

Pasen gehuurde materialen in onze Caddy vragen wij €40,- euro bezorg kosten binnen en rond om Zaanstad en Amsterdam. Hier buiten rekenen wij €0,50 gereden kilometer.

Passen de gehuurde materialen niet in onze Caddy vragen wij €80,- euro bezorg kosten binnen en rond om Zaanstad en Amsterdam, daarbuiten rekenen wij €0,50,- gereden kilometer . 

u

Huurperiode

1 dag huur: 100% van de huursom
2 dagen huur: 150% van de huursom
3 Tot 7 dagen huur: 200% van de huursom
De minimumhuurperiode is 24 uur.

Worden de decoratiematerialen op vrijdag gehaald of bezorgd kan in goed overleg de retourdag worden geregeld. Hier voor word een weekendtarief gerekend.

u

openings tijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig op afspraak van 09:00u tot 19:00u voor het afhalen en bezorgen van decoratiematerialen. Op zaterdag en zondag zijn wij altijd telefonisch te bereiken voor spoedgevallen en/of levering van goederen indien van tevoren afgesproken.

u

Bloemen

Bij verhuur van vazen of andere decoratiematerialen waarbij bloemen kunnen worden gebruikt, regelt Amsterdam Decoratie Verhuur de bloemen voor je. Bij je bestelnotities geef je aan dat je graag bloemen meegeleverd wilt, welke bloemen en hoeveel.

u

Event of bruiloft in het buitenland

Voor Amsterdam Decoratie Verhuur is het leveren van decoratiemateriaal in het buitenland geen probleem. Vraag naar de prijzen en de voorwaarden.
Mail: info@amsterdamdecoratieverhuur.nl

u

Account aanmaken

Wij zijn druk bezig om onze website zo te vernieuwen dat jij als vaste klant niet steeds jouw gegevens hoeft in te vullen. Wij gaan secuur en zorgvuldig met deze gegevens om.

u

Voorraad

Door onze goede connecties kunnen wij op zeer korte termijn extra producten leveren. Heb je meer nodig voor je event vraag dan naar de mogelijkheden.

u

Hulp bij op- en afbouw

Het team van stylisten van Amsterdam Decoratie Verhuur kan het event op- en afbouwen als je niet zelf in de gelegenheid bent dat te doen. Bel of mail voor meer informatie:
mobiel: +31 (0)6 219 188 93
mail: info@amsterdamdecoratieverhuur.nl

u

Betaling

Particulieren en bedrijven betalen 24 uur voorafgaand van de afhaal- of bezorgdag van de gehuurde decoratiematerialen de gestuurde factuur. Hierbij zal ook de borg worden berekend. Deze zal retour worden gestort na retour van de gehuurde materialen in de staat zoals wij deze hebben afgeleverd.

Borgsom:
Huursom Borgsom
Huur je voor €100,- tot €300,- betaal je  €150,- borgsom.
Huur je voor €300,- tot €700,- betaal je  €250,- borgsom.
Huur je voor €700,- en daarboven betaal je €350,- borgsom. 

u

Niet tevreden

Ben je niet tevreden met het geleverde product of mist er iets dat je wel hebt besteld, bel dan gelijk met het onderstaande nummer zodat wij hier een gepaste oplossing voor kunnen vinden. Een foutje is menselijk en wij doen onze uiterste best om dat te voorkomen.
Mobiel: +31 (0)6 219 188 93

u

Stylist, locatie of evenementenbureau

Ben je 1 van deze bovengenoemde bedrijven en ben je op zoek naar een samenwerking, mail of bel dan gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Mail: info@amsterdamdecoratieverhuur.nl
Mobiel: +31 (0)6 219 188 93

u

Ballonnendecoratie

Leveren wij ballonnen? Ja zeker dit is een opmaat gemaakt verkoop product dat wij leveren op locatie. 

voor meer informatie:
mobiel: +31 (0)6 219 188 93
Mail: info@amsterdamdecoratieverhuur.nl

u

Breuk, schade, diefstal

Bij 1 van deze bovengenoemde gebeurtenissen wordt het product in rekening gebracht. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor de gehuurde decoratiematerialen van Amsterdam Decoratie Verhuur. Gebeurt dit voorafgaande of tijdens een event of bruiloft bel dan gelijk met +31 (0)6 219 188 93. Voor meer informatie kun je altijd onze Algemene Voorwaarde downloaden.